Cookie-kat azért használunk, hogy weboldalunkat még jobban az Ön személyes igényeire szabhassuk. A weboldal használatával Ön beleegyezik ezen cookie-k alkalmazásába.
Tudjon meg még többet.

Rendben

Orvosi eszközök


Infúziós összekötő rendszerek

Általános ismeretek

A pontatlan infúziós kezeléseknek számos hibaforrása lehetséges, az egészségügyi személyzet számára azonban elengedhetetlen az infúziós terápiák pontos vezetése. A potenciális hibaforrások és az ebből adódó további szövődmények elkerülése a mindenkori cél, melynek biztosítására számos termék áll rendelkezésre.

Az egészségügyi személyzet gyakran kényszerül gyógyszerek, infúziók vagy tápanyagok szimultán adagolására, különösen az intenzív terápia területén. A Fresenius Kabi Orvosi Segédeszközök Részlegén kifejlesztett termékek széles spektruma elérhető. A katalógusunkban látható, különös szakértelemmel tervezett, egymással kompatibilis eszközök révén nagyfokú szakmai- és betegbiztonság biztosítható.
Intenzív terápiás szemszögből nézve a a termékek kifejezett előnyökkel bírnak az infúziós terápiák alkalmazása során. A biztonságos és egyszerűen kezelhető rendszerek pontos infúziós kezeléseket tesznek lehetővé


Infúziós összekötő rendszerek Infúziós összekötő rendszerek,