Cookie-kat azért használunk, hogy weboldalunkat még jobban az Ön személyes igényeire szabhassuk. A weboldal használatával Ön beleegyezik ezen cookie-k alkalmazásába.
Tudjon meg még többet.

Rendben

Orvosi eszközök


Infúziós egyszer használatos rendszerek

Általános ismeretek


Az infúziós terápiás eszközök kiválasztása során alapvető szempont:


A következő rendszereket ezen szempontok figyelembevételével válogattuk:

  1. Hagyományos gravitációs infúziók
    A hagyományos infúziós szerelékkel való infúziós adagolásban sem infúziós pumpa, sem egyéb nyomáskülönbséget előállító eszköz nem vesz részt. Az infúzió a páciens és az infúziós üveg/zsák közötti hidrosztatikai nyomás különbségéből adódóan jut a betegbe. Abban az esetben ajánljuk ezt a szereléket, amikor kevésbé pontos infúzió adagolási sebesség és dózis beadás is elfogadható.
  2. Túlnyomásos infúziókA túlnyomásos infúziók gyors folyadékpótlásra alkalmasak, a folyadék sebességét manuálisan vagy túlnyomás-zsák alkalmazásával fokozhatjuk.
  3. Infúziós pumpák
    Infúziós pumpákat, illetve a perfúziós fecskendőkkel ellátott pumpákat összekötő rendszerek segítségével pontos dozírozás és folyamatos adagolás érhető el. Volumetrikus pumpáink a nagy választékban biztosított speciális szerelékek révén a gyógyszerek, infúziók pontos és biztonságos beadását teszi lehetővé.


A gravitációs, vagy pumpa specifikus infúziós szerelékek kiválasztása az infúziók típusától függ


Infúziós egyszer használatos rendszerek Infúziós egyszer használatos rendszerek,