Cookie-kat azért használunk, hogy weboldalunkat még jobban az Ön személyes igényeire szabhassuk. A weboldal használatával Ön beleegyezik ezen cookie-k alkalmazásába.
Tudjon meg még többet.

Rendben

Szakmai oldalak

Szakmai bejelentkezés - Regisztráció

Tisztelt Látogatónk!

Honlapunk szakmai oldalait - a magyar szabályozások értelmében - csak az egészségügyben dolgozók: orvosok, gyógyszerészek, szakdolgozók, dietetikusok, medikusok látogathatják. Amennyiben Ön a fenti körbe tartozik, kérjük, regisztráljon.

A  Regisztráció során meg kell adnia néhány személyes adatát. Biztosítjuk Önt, hogy ezen adatok kezelése során a Fresenius Kabí Hungary Kft. minden tekintetben a biztonsági szempontokat szem előtt tartva, az Adatvédelmi Törvénynek megfelelően jár el, az adatokat kizárólag a web-oldal tartalmához való hozzáférés illetékességének megállapítása, a honlapnak az érdeklődők köréhez, igényeihez történő hozzáigazítása és az Önnel való kapcsolattartás céljára használja, harmadik félnek át nem adja.

A regisztrációs kérdőíven egy Ön által választott felhasználó nevet, valamint egy létező e-mail címet is meg kell adnia. A kitöltött és elküldött kérdőívre válaszként a megadott e-mail címre küldünk Önnek egy elektronikus levelet, és abban egy általunk generált jelszót.

Ettől kezdve a  Bejelentkezés menüpont alatt a felhasználó név / jelszó kombináció megadásával léphet be szakmai oldalainkra.

Az általunk küldött jelszót az  Adatok módosítása funkció kiválasztásával bármikor egy Ön által kívánt tetszőleges jelszóra cserélheti.

Az Adatok módosítása menüpont lehetőséget ad a jelszó mellett a regisztráció során megadott összes adatának módosítására, a felhasználó név kivételével.

Ha elfelejtené jelszavát, az  Elfelejtett jelszó funkciót választva, felhasználói nevének és e-mail címének megadásával kérhet tőlünk új jelszót, melyet később a fentebb leírt módon megváltoztathat.

A Kijelentkezés-t követően újabb bejelentkezésig a szakmai oldalak nem elérhetők.

Honlapunk szakmai részének megtekintése során hasznos időtöltést kívánunk!